✅ بیزینس اِسکول (Business School) یا مدرسه کسب و کار چیست؟
مدرسه کسب و کار یا بیزینس اِسکول مرجع اصلی آموزش دورههای مدیریتی است. تمام افرادی که نگاه حرفهایتر و جدیتری به دورههای کسب و کار دارند، بدون شک بهترین مسیر آموزشی را انتخاب میکنند. قطعاً انتخاب مسیر صحیح آموزشی باعث نتایج چشمگیر و موقعیتهای شغلی آیندهنگر خواهد شد. مدرسه کسب و کار به هدف ارتقاء سطح آموزش مدیریتی ویژه افراد مستعد راه اندازی شده است. شما میتوانید برای ادامه تحصیل در حوزههای مدیریتی از جمله MBA ، بیزینس اِسکول را انتخاب کنید. شباهتهایی میان Business School و دانشگاه وجود دارد. اما در این میان تفاوتهایی را هم شامل میشود.
برای آشنایی بیشتر با ویژگیها و مشخصههای مدرسه کسب و کار تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
در ادامه میخوانید:
- تعریف بیزینس اِسکول یا مدرسه کسب و کار؟
- تفاوت مدرسه کسب و کار با دانشگاه چیست؟
- ویژگیهای مدرسه کسب و کار چیست؟
✅ تعریف بیزینس اِسکول یا مدرسه کسب و کار؟
قبل از آنکه به توضیح مختصری درباره تعریف بیزینس اِسکول بپردازیم، بایستی به ضرورت انتخاب این مدرسه اشاره کنیم.
اگر قصد حرفهای شدن در مسیر کسب و کار مدیریتی را دارید، قطعاً انتخاب بیزینس اِسکول یک میانبر همه فن حریف است. به این معنا که شما میتوانید با شرکت در دورههای مدرسه کسب و کار در سریعترین زمان ممکن به تمام مهارتهای مدیریتی دسترسی داشته باشید. یک دسترسی همه جانبه به تمام جنبههای آموزشی با بهترین متدهای روز دنیا. چی از این بهتر که با انتخاب Business School با یک تیر چند نشان بزنید.
برای توضیح مدرسه کسب و کار تعریفهای متعددی ارائه شده است. میتوان گفت مدرسه کسب و کار جزء مؤسسات آموزشی عالی محسوب میشود. شما در این مدرسه به تمام حوزهها نظیر مدیریت امور مالی، بازاریابی، مدیریت آموزشی، مدیریت فروش و … تسلط خواهید یافت. به عبارتی بیزینس اِسکول به مؤسسات خصوصی و دولتی گفته میشود که زیر نظر سازمانهای زیربط آموزشی است. در نتیجه ارائه دورههای با کیفیت و مدرک معتبر جزء چارت سازمانی این نوع مؤسسات است.
✅ تفاوت مدرسه کسب و کار با دانشگاه چیست؟
برخی از افراد مدرسه کسب و کار را زیرمجموعه نظام آموزشی دانشگاه میدانند. تا حدودی هم این تصور درست است. چرا که در حال حاضر بسیاری از مؤسسات آموزش عالی زیر نظر دانشگاهها اداره میشود. برخی از مؤسسات هم به صورت خودجوش به فعالیت خود ادامه میدهند. بیزینس اِسکول از نظر کیفیت دورههای آموزشی با سطح آموزش دانشگاهها برابری میکند. با این تفاوت که در مدرسه کسب و کار بیشترین تمرکز بر مهارت آموزشی دانشجویان است. درواقع محور اصلی اهداف مدرسه کسب و کار بر مهارتورزی متمرکز است. در نتیجه صرفاً به دانش تئوری و نظری اکتفا نمیشود. در حالیکه نظام آموزشی در دانشگاهها بیشتر تئوری محور و اصطلاحاً کاغذی است. بدین معنا که دانش فرا گرفته شده فقط بر روی کاغذ وارد میشود و جنبه عملی و اجرایی پیدا نمیکند.
✅ ویژگیهای مدرسه کسب و کار چیست؟
در تمام دنیا Business School به عنوان بهترین مراکز آموزشی دوره کسب و کار شناخته شده است. حتی میتوانید پس از گذراندن دورههای مدیریتی برای ادامه تحصیل برای بیزینس اِسکول در سایر کشورها هم اقدام کنید. بدین ترتیب میتوانید یک قدم جلوتر بگذارید و با بازاریابی جهانی آشنا شوید.
از جمله ویژگیهای مدرسه کسب و کار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
✅ فراگیری مهارتهای مدیریت اجرایی
فراگیری دورههای تخصصی و حرفهای و متمایز با نظام آموزش دانشگاهی از جمله اصلیترین ویژگیهای مدرسه کسب و کار است. همانطور که گفته شد آموزش دروس در بیزینس اِسکول با محوریت علمی و عملی صورت میپذیرد. مجموعه بیزینس اِسکول توسط افراد کارشناس و خبره در زمینه مدیریتی اداره میشود. در نتیجه بدون شک افرادی که به مدرسه کسب و کار وارد میشوند به مدیران موفق آینده تبدیل خواهند شد.
✅ آموزش حوزههای کسب و کار زیر نظر استادان مجرب
یکی دیگر از ویژگیهای ممتاز بیزینس اِسکول، ارائه سرفصلهای آموزشی از سوی استادان مجرب است. هیچ مؤسسه آموزش عالی اعتبار خود را با استخدام افراد بیکفایت زیر پا نمیگذارد. برخورداری از کادر آموزشی و استادان با تجربه جزء چارچوبهای اصلی بیزینس اِسکول است. شما میتوانید برای انتخاب یک مدرسه کسب و کار با کیفیت، به خروجی مؤسسه نگاه کنید. بیتردید مؤسسه آموزشی که از کیفیت صحیح و اصولی آموزشی برخوردار نباشد، نمیتواند مؤثر عمل کند. در نتیجه خروجی و بازدهی مطلوبی نخواهد داشت.
✅ اختیار در انتخاب تنوع گرایشهای MBA
برخورداری از گرایشهای متنوع MBA و DBA از دیگر ویژگیهای برجسته مدرسه کسب و کار است. علاوه بر این قاعدتاً یک مدرسه کسب و کار حرفهای از مشاورانی بهره میگیرد که راهنماییهای لازم را در خصوص انتخاب رشته به دانشجویان ارائه دهد.
✅ پشتیبانی مستمر از فراگیری دانشجویان
پشتیبانی مستمر در بیزینس اسکول به این معناست که از لحظه ورود فرد به مؤسسه تا ثبتنام و فارغ التحصیلی، کادر آموزشی همراه شماست. به عبارتی میتوان گفت پشتیبانی در اختیار قرار دادن منابع آموزشی معتبر، مشاورههای لازم و ارائه اطلاعات جامع و کاربردی با قدرت بینظیر عمل میکند. حتی معرفی فرصتهای شغلی عالی به دانشپژوهان مستعد از دیگر خدمات پشتیبانی یک مدرسه کسب و کار خوب محسوب میشود.
✅ انعطافپذیری سیستم آموزشی (حضوری و آنلاین)
قطعاً انعطافپذیری سیستم آموزشی در بیزینس اسکول را نمیتوانید در دانشگاهها پیدا کنید. چرا که معمولاً نظام آموزشی در دانشگاهها با اصول و استانداردهای خشک و بدون تغییر همراه است. در صورتی که شما میتوانید دورههای آموزشی را با توجه به شرایط زمانی خود انتخاب کنید. حتی شرکت در دورههای آنلاین مدیریتی از دیگر اختیاراتی است که مدرسه کسب و کار برایتان فراهم میکند. بدین ترتیب برگزاری کلاسها به صورت خصوصی و عمومی با شرایطی کاملاً ایدهآل و سازگار با زمانبندی دانشپذیر انجام میشود.
✅ برخورداری از سیستم آموزشی مدرن
سیستم آموزشی به روز بر پایه متدهای نوین را میتوان از دیگر ویژگیهای Business School دانست. آنچه که دورههای بیزینس اسکول برای دانشپذیران فراهم میکند، وجود فضای رقابتی سالم است. درواقع شما میتوانید در این محیط با سایر دانشپذیران رقابت آموزشی داشته باشید. تحقیق و پژوهش، کار گروهی، شرکت در کارگاهها، سمینارها، ارائه طرحهای خلاقانه و همکاری با مدیران با تجربه را میتوان جزء ویژگیهای مطرح مدرسه کسب و کار به شمار آورد.
? کلام پایانی
در سراسر دنیا Business School یا مدرسه کسب و کار از اعتبار قابل توجهی برخوردار است. دسترسی آسان به دورهها، سهولت در ثبتنام، آموزش مهارتهای پیشرفته و تخصصی با به روزترین متدهای آموزشی ویژگیهای شاخص بیزینس اسکول محسوب میشود. توجه داشته باشید که هزینه ثبتنام در بیزینس اسکول در کشورهای مختلف، متفاوت است. علاوه بر آن انتخاب دوره، نوع دوره و مدت زمان آموزشی از جمله عوامل مؤثر در میزان شهریه است. علاقمندان با گرایشهای مختلف میتوانند در دورههای MBA و DBA شرکت کنند و موفق به اخذ مدرک معتبر شوند.
برای دریافت راهنماییهای بیشتر در خصوص ورود به مدرسه کسب و کار یا Business School از همین حالا با مشاوران ما در تماس باشید.
دیدگاهتان را بنویسید